Bezoek College van B&W

Dinsdag 6 maart jl hebben wij bezoek gehad van het college van Burgemeester en Wethouders en de beleidsmedewerker van de Gemeente Raalte.

Met trots hebben wij ons bedrijf gepresenteerd en een rondleiding gegeven op locatie aan de Boeierstraat en de Recycling aan de Stobbenbroekerweg.

De belangstelling was groot, met name in de actuele stand van zaken in de Circulaire Economie.
We hebben goede reacties mogen ontvangen, bijv. van Martijn Dadema, Burgemeester Raalte:

College was vanmiddag op bezoek bij Hoogeboom Raalte. Een mooi MKB-familiebedrijf (1935) dat zich richt op aannemen van werk, bijv. grondwerk en sloop, verhuur van machines en containers en recycling. Een groeiende bedrijf dat heel proactief nadenkt over de toekomstkansen van de circulaire economie voor hun branche. Hoogeboom stopt ook een dikke duit in het zakje van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen oa door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in te huren, energiebewust te werken en veel te sponsoren in onze gemeenschap. En we mochten ook zelf rijden in zware wagens. Dank Marinus, Gert en Jurgen voor de gastvrijheid. bron facebook

Burgemeester en Wethouders, dank voor de belangstelling.  Nu niet alleen ervaren in het besturen van de Gemeente Raalte, maar ook in het besturen van een dumper en shovel.